608 606 940 info@aislaconfort.es

Humitats per capil·laritat

Causa: Què ho provoca? Què són?

La humitat per capil·laritat es troba a les parets mal aïllades per les quals puja la humitat que prové del subsòl.

La humitat ascendeix per la capil·laritat (porositat) del material i en posar-se en contacte amb l’atmosfera s’evapora.

L’aigua que provoca la humitat, conté sals minerals, que en evaporar-se es cristal·litza emmagatzemant-se al revestiment de la paret fent malbé el guix, l’arrebossat i la pintura.

Els tractaments existents fins al dia d’avui només tractaven d’impermeabilitzar la paret, però no el subsòl, pel que solucionava el problema temporalment; provocant que la humitat ressorgís amb més agressivitat.

 

 

Solució al problema de forma permanent:

Us recomanem dues opcions:

  • Electroosmosis sense fils (AC-1500), el seu principi de funcionament:

Les molècules d’aigua formen dipols (com petits imants amb un pol positiu i un altre negatiu). Per pujar l’aigua per capil·laritat s’han d’unir tots els pols positius de les molècules de l’aigua cap amunt. L’equip evita aquesta unió enviant ones que despolaritzen el conjunt de molècules d’aigua.

– Injecció de gel antihumitat impermeabilitzant en el subsòl. Realitzant una membrana que impermeabilitza la base de la paret (en contacte amb el subsòl) impedint que la humitat augmenti.

– Per completar una actuació eficaç és imprescindible que el nou arrebossat que substitueix el material contaminat per les sals, eviti el pas de la humitat residual i les sals. Recomanem revocar amb morters macroporosos transpirables de última generació.

Electroosmosis sense fils AC-1500

S’aconsegueix solucionar les humitats de les parets gràcies al nostre sistema original que emet unes ones electromagnètiques de molt baixa freqüència i potència que no afecten la salut, ja que les seves emissions no sobrepassen les emissions dels electrodomèstics comuns com una rentadora, assecadora, nevera o microones.

Aquest equip rebutja les molècules de l’aigua en direcció als fonaments de l’edifici i evita que l’aigua ascendeixi per les parets per capil·laritat, però encara que aquest procés sigui lent i eficaç; el temps dependrà del gruix i constitució de les parets.

L’equip d’electroosmosis sense fils AC-1500 ha d’estar connectat contínuament, però el seu consum és molt reduït, ja que en un any consumeix menys electricitat que un televisor en un dia. Així que la despesa és insignificant.

Es pot instal·lar amb una font autònoma d’energia per espais on no arribi energia elèctrica (coberts, ermites, ruïnes, etc.) En aquests casos s’haurà de realitzar un manteniment per recarregar la font d’energia periòdicament.

La unitat d’electroosmosi sense fils AC-1500 per tractar la humitat per capil·laritat té una garantia de 2 anys, ampliables a 10 anys contractant una assegurança de manteniment anual.
En condicions normals redueix la humitat de la paret fins a un 70% en un any.

L’equip d’electroosmosis sense fils AC-1500 té un abast de 15 metres de diàmetre. Quan les superfícies són grans, es col·loquen varies superposant-se.

 

Injecció de gel antihumitat impermeabilitzant:

La major part de maçoneria de construcció tradicional es pot tractar amb les injeccions de gel antihumitat.

El gel impermeable està dissenyat per repel·lir l’aigua. El material hidròfob cobreix els porus de la maçoneria en endurir-se.

És una substància que s’injecta en una sèrie de trepants realitzats sobre morters o maçoneria mitjançant pistola, La injecció dispersarà el gel en el mur i crearà una barrera repel·lent d’aigua (DPC-DAMP PROOF COURSE), bloquejant la humitat ascendent en un futur.

Assaigs realitzats i provats per humitats per capil·laritat en maçoneria per Belgium Building Research Institute (Report ref. BE 407-695-057)

Contacte

Truca'ns al 608 606 940 
o envia'ns un correu electrònic a
info@aislaconfort.es

k

Sol·licitar pressupost

Sol·licita un pressupost sense compromís a través de la nostra àrea de contacte.

Descobreix les opinions

D'un total de 70 opinions dels nostres clients, obtenim una puntuació de 4,4 sobre 5.