608 606 940 info@aislaconfort.es

Aïllament Tèrmic

L’AÏLLAMENT DE CEL·LULOSA

Aislanat és un aïllant ecològic de cel·lulosa fabricat a partir de diaris nets i minerals bòrics per millorar la seva resistència als insectes i dotar-los de propietats contra el foc (categoria B-S2-D0) i antifúngiques.

Es tracta d’un aïllant tèrmic i acústic que es pot aplicar en envans i cobertes; insuflat, projectat o bufat.

La buata de cel·lulosa permet aïllar en dos dies una casa, sense bastides, sense obra, a un baix cost i amb un producte totalment ecològic.

 

El procés de fabricació

El procés comença passant paper de diari per una trituradora de martells. Es barreja després amb els minerals bòrics i s’ensaca.
El procés de fabricació de la buata de cel·lulosa és, amb una gran diferència, el que menor consum d’energia presenta:

 

Comparativa de consum d’energia en fabricació

 

Aïllar és ESTALVIAR

Un bon aïllament és garantia segura d’un menor consum energètic i per tant, un estalvi important en les factures.

La capacitat de desfasament tèrmic de la buata de cel·lulosa, és a dir, el temps que triga a transmetre la temperatura d’un costat a un altre del seu gruix, la converteix en un aïllant excepcional (desfasament tèrmic: 8-12 hores).

En comparació amb altres aïllants utilitzats en eco construcció, la buata de cel·lulosa és la més competitiva en termes econòmics i tècnics, pel fet que la matèria primera és abundant i poc costosa.

 

Aplicacions: Insuflat de cel·lulosa

L’insuflat consisteix a omplir, mitjançant aire a pressió, les cambres existents en cobertes, envans i sòls amb buata de cel·lulosa. L’insuflat és recomanable tant per a obra nova com per a rehabilitació.

En primer lloc, s’estudien les cambres existents amb un endoscopi, per tal de determinar l’estat d’aquestes, així com els espais existents i poder així, fixar les quantitats i densitats de producte que cal aplicar.

A continuació, calculem, que millora s’obtindrà una vegada insuflada la buata DE CEL·LULOSA. Aquesta millora es produeix en dos aspectes, d’una banda l’estalvi energètic que suposa la millora en l’aïllament, és a dir, que estalvi s’estima es produirà en la factura de despesa energètica, i per un altre el confort tèrmic que s’obtindrà, és a dir, l’increment de temps que tindrem al desfasament tèrmic, o dit d’una altra manera, la millora en el temps en què trigarà a passar la calor o el fred a l’interior del nostre habitatge.

Aquest estudi ha de determinar finalment, la relació entre el cost de la inversió i el temps que trigarem a recuperar-la a través de l’estalvi generat.

Un cop decidida la conveniència de la intervenció, es procedeix a l’insuflat de la cel·lulosa.

 

Aplicacions: Projectat de cel·lulosa

El projectat consisteix a aplicar la cel·lulosa en humit, el que el converteix en un sistema d’aplicació molt apropiat per a obra nova.

Una de les seves principals avantatges és que no deixa ponts tèrmics, ja que cobreix tots els espais.

 

Contacte

Truca'ns al 608 606 940 
o envia'ns un correu electrònic a
info@aislaconfort.es

k

Sol·licitar pressupost

Sol·licita un pressupost sense compromís a través de la nostra àrea de contacte.

Descobreix les opinions

D'un total de 70 opinions dels nostres clients, obtenim una puntuació de 4,4 sobre 5.