608 606 940 info@aislaconfort.es

Aïllament Acústic

Instal·lacions per millorar el confort acústic

A Aislaconfort estudiem el teu espai i realitzem la instal·lació de sostres registrables mitjançant panells i perfil metàl·lic. També instal·lem panells absorbents en el cas que es vulgui un disseny personalitzat, o bé si l’alçada del local no permet la instal·lació d’un sostre registrable.

 

Instal·lacions de Tabiqueria seca

Instal·lem tradossats de parets per augmentar l’aïllament acústic de la paret existent. Gràcies als sostres acústics que posem, augmenta l’aïllament acústic del sostre existent. Col·loquem terres flotants per disminuir la transmissió del soroll d’impactes.
Per a estudis de gravació, la pràctica amb instruments musicals o per a qualsevol altra activitat que es vulgui aïllar de l’exterior, realitzem insonoritzacions completes de recintes.

 

Cabines acústiques o apantallaments

Fem instal·lacions de cabines acústiques per a la pràctica amb instruments musicals, sales de màquines, compressors, sistemes de climatització, etc.
A més, instal·lem pantalles acústiques per protegir els receptors de focus emissors com poden ser compressors, climatitzadores, generadors o qualsevol altre tipus de maquinària sorollosa. Els apantallaments els col·loquem mitjançant sistemes modulars.

 

Instal·lacions per evitar vibracions

Per evitar la transmissió de les vibracions en maquinària o ascensors del teu habitatge, oficina, etc. , fem instal·lacions de bancades o terres flotants perquè els aparells no transmetin les vibracions a l’estructura. També col·loquem elements antivibradors (molla-goma) a les potes de la màquina perquè no transmeti les vibracions a l’estructura.

 

Contacte

Truca'ns al 608 606 940 
o envia'ns un correu electrònic a
info@aislaconfort.es

k

Sol·licitar pressupost

Sol·licita un pressupost sense compromís a través de la nostra àrea de contacte.

Descobreix les opinions

D'un total de 70 opinions dels nostres clients, obtenim una puntuació de 4,4 sobre 5.